STEKLENE STENSKE OBLOGE IN FOTO TAPETE

Ko smo izbirali ime za naše podjetje, smo imeli v mislih pojme kot so dom, toplina, lepota, sreča, ljubezen, življenje, narava, udobje, prostornost, polnost, praktičnost, urejenost, domačnost, barvitost,… Boljšega imena ki vse te pojme povzame in jih združuje v celoto, si skoraj nismo mogli izmisliti. Tako je nastala Simfonija Doma.. Če razmišljamo nekoliko globlje, je simfonija kot glasbeno umetniško delo prava mojstrovina avtorja, ki sebe ter svoje čutenje zapiše v prazno notno črtovje. To notno črtovje je za nas »pohištvenike« vaš bivalni prostor, ki pa ga je poleg samih not (kot prispodoba za pohištvo) potrebno olepšati, napolniti, pobarvati, okrasiti. Vse to pri nas ne bomo naredili z violinskimi in basovskimi ključi, višaji, nižaji, pavzami, sinkopami ali drugimi glasbenimi dodatki, pač pa vam ponujamo neskončno možnosti pri dekoraciji vašega prostora s steklenimi stenskimi oblogami in foto tapetami. Tu je dejansko toliko odprtih možnosti, da ima vsa vaša družina kaj za delati teden dni, pa še najverjetneje ne boste prišli do končne odločitve kaj izbrati. Tu mislim predvsem na izbor motivov, ki jih najdete na spletnih straneh www.efototapeten.de  in www.shutterstock.de.  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 a b c d e f g h i j k l m n

V novih modernih kuhinjah današnjega časa je steklena stenska obloga (z motivom ali brez njega) nepogrešljivi faktor. V prvi vrsti je steklo namenjeno da ščiti steno pred umazanijo, po drugi strani pa se lahko izredno enostavno očisti. Pomembno je da je to steklo kaljeno, kar pomeni da njegova struktura zdrži tudi nekoliko višje temperature (na primer v okolici plinskega gorilnika). Ne nazadnje pa je steklena stenska obloga tudi bogat okras, ki daje lep videz vašemu prostoru.

Tudi foto tapeta je bogat okras, ki vaš prostor spremeni v pravo dogodivščino. Zopet je tu neskončno mnogo motivov, ki spremenijo bele stene v filmske scene, velika mesta, živalski vrt, risanko…

 Da je končni izdelek visoko ovrednoten poskrbimo mi in naši mojstri, ki se z izdelavo in montažo steklenih oblog in foto tapet ukvarjajo že vrsto let. Z veseljem se oglasimo pri vas doma, kjer si ogledamo prostor, ga premerimo in fotografiramo, nato pa vam izdelamo računalniško simulacijo, ki vam v naprej že zelo nazorno pokaže končni izdelek. Po vaši potrditvi vse skupaj pošljemo v izdelavo in kar je najpomembneje – naročeno blago vam tudi pripeljemo in zmontiramo. Tako ste privarčevali pri času, denarju, predvsem pa pri skrbeh.

Zdaj veste od kje ime Simfonija Doma, veste pa tudi to da v njej poleg pohištva po meri, dobite tudi kompleten servis (od ideje do končnega izdelka), kar zadeva steklenih stenskih oblog in foto tapet.

Naredite si torej vaš dom še bolj topel in še lepši, zato izberite steklene stenske obloge in foto tapete iz naše Simfonije Doma.

 

Stenske obloge

 

Foto tapete