BELA TEHNIKA

V sedanjem času si ne moremo predstavljati življenja brez elektrike in brez naprav, ki jih elektrika poganja. Inovativnost človeškega razuma in idej v moderni dobi dela prave čudeže v razvoju tehnike. Ta želi sodobnemu človeku olajšati vsakdanja opravila, omogočiti komunikacijo s svetom, in ne nazadnje poskrbi tudi za zabavo. Si lahko danes predstavljate življenje brez mobilnega telefona? Brez računalnika? Si morda lahko predstavljate kuhinjo brez gospodinjskih aparatov? Ali pa morda stanovanje brez pralnega stroja, sesalca, armature, pomivalnega korita? Če ste na večino teh vprašanj odgovorili nikalno, potem ste tudi vi človek današnjega modernega sveta.

aeg-appliance-retailer-northern-ireland beko logo bosch logo electrolux_logo_cr elica collection logo colour faber11 franke_logo logo-gorenje logo_candy_rgb_72_dpi siemens-logo zanussi_logo

Ker znamo dobro poskrbeti za pohištveno opremo vašega doma, je naša dolžnost da vaš življenjski prostor opremimo tudi z belo tehniko. S tem vam prihranimo skrbi, pot, čas in pa tudi denar. Ne bomo namreč dopustili, da bi belo tehniko dobili pri konkurenci ugodneje, kot pa pri nas, kjer boste kupili pohištvo. Tudi pri naši strokovnosti in svetovanju na področju bele tehnike je dvom odveč, saj se redno udeležujemo izobraževanj in izpopolnjevanj pri posameznih dobaviteljih. Velika prednost pri nakupu bele tehnike pri nas je, da vam vso tehniko pripeljemo na dom istočasno s pohištvom in vam jo tudi v pohištvo vgradimo.

V naši Simfoniji Doma vam ponujamo belo tehniko skoraj vseh priznanih evropskih dobaviteljev (BOSCH, SIEMENS, ELECTROLUX, AEG, ZANUSSI, CANDY, GORENJE, BEKO, ETIS, ELICA, FABER, APELL, FRANKE, ALVEUS, MATRIX), ki ponujajo različne kakovostne, funkcijske, in pa tudi cenovne razrede. S tem pridobimo širok cenovni razpon, zato si lahko po želji izbirate dobavitelja, tip in vrsto bele tehnike v okviru svojih potreb, pričakovanj in  finančnih zmožnosti. Mi pa se bomo potrudili, da vam bomo ponudili največ za sprejemljivo ceno.