BREZPLAČNO

svetovanje, izris vpogled, izmera prostora in informativni izračun za pohištvo

PRI VAS DOMA!

 

S koncem leta 2014 smo prešli na nov, lažji, učinkovitejši in sodobnejši način poslovanja s katerim se še bolj približujemo svojim strankam tako v samem svetovanju, kakor tudi na cenovni ravni končnega izdelka.

Vse kar morate storiti vi je, da nas kontaktirate bodisi preko elektronske pošte, bodisi preko mobilnega telefona in nam na kratko zaupate svoje želje glede vašega novega pohištva. Ob dogovorjenem času se bomo z veseljem oglasili pri vas doma, ali na objektu kjer boste kmalu doma. S seboj bomo prinesli prenosni računalnik s prednaloženim 3D programom za izris pohištva, nekaj katalogov ter cenikov in pa velik kup raznih vzorcev barvnih in lesnih dekorjev, ročajev, ter posameznih materialov. Vse to nam bo skupaj z našimi bogatimi osebnimi izkušnjami v pohištveni branži v pomoč, da bomo lahko skupaj z vami kar na vašem sedanjem ali novem domu, vaše ideje, želje in sanje pretvorili v realni svet.

Ker se želimo s tem načinom poslovanja čim bolj in čim prej uveljaviti v prostoru in ker se zavedamo, da je najboljša reklama "reklama od ust do ust", smo se odločili da bomo izvajali svetovanje, izmero prostora, izris pohištva za vpogled in izdelavo informativnega izračuna vpogled povsem BREZPLAČNO! Naš obisk, porabljen čas in vložen trud za vaš projekt vas ničesar ne obvezuje!

Z NAMI TOREJ NIČESAR NE IZGUBITE, DAMO PA VAM MOŽNOST DA MOREBITI PRIDOBITE NEKAJ, KAR SI ŽE LEP ČAS ŽELITE!